2020. szeptember. 26.
Kőpala kft.
A Kőpala Kft.

Cégünk 2008-ban alakult a tagok közel 30 éves szakmai tapasztalatát egybegyűjtve önálló terméspala kivitelező véllalókozásként.
A Kőpala Kft. fő tevékenysége a természetes pala kivitelezése. Szolgáltatásaink folyamatos bővítésével kívánjuk elérni, hogy a megrendelő mindíg a legmagasabb szintű kivitelezési munkát kapja. A terméspala kivitelezése mellett komplette bádogos szakippari kivitelezést és ácsmunkát is vállunk. A cég saját 6-8 fő fizikai állománnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi nagyobb léptékű akár komplett tetők kivitelezését is.

A természetes pala fedő piacon legnagyobb tapasztalattal rendelkező szakembereket foglalkoztatjuk a megalakulás óta, mindemellett nagy hangsúlyt fektet a cég a fiatal tetőfedők betanítására, és arra, hogy a tetőfedés ezen ritka és speciális szegmensében legyen utánptlás a jövő nemzedékei számára.

A 2008- ban kezdődő válság mély nyomokat hagyott a Magyar építőiparban, sajnos a piac egyre inkább az olcsó silány építőanyagokat és megoldásokat igényli. Mindez ahoz vezet, hogy az amúgy hosszú élettartamú, exkluzív természetes palából is egyre több tetőfedésre alkalmatlan termék érkezik az országba. Cégünk csak megbízható forrásból, garanciával rendelkező természetes palát használ a kivitelezések során. A gazdasági helyzet másik negatív hozadéka, hogy a hozzá nem értő tetőfedők elvállalnak olyan természetes pala munkákat amiben nincs tapasztalata. A terméspala fedés készítésének elsajátítása sok éves tanulás és tapasztalat szerzési folyamat.
A következő képen látható , hogy milyen amikor nem megfelő kezekbe kerül ez a nemes anyag. Fontos, hogy a megrendelő megbizonyosodjon, arról, hogy a kivlasztott kivitelező rendelkezik-e a kőpala fedéséhez szükséges tapasztalattal.